ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2008

ΟΧΙ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 19/03/2008

Καθολική αντίδραση στο Ασφαληστρικό

Ενα τεράστιο λουκέτο σφαλίζει σήμερα όλες τις δραστηριότητες στη χώρα. Καθολική η διαμαρτυρία, καθολικό το «όχι» στην επιχειρούμενη εξίσωση προς τα κάτω των ασφαλιστικών παροχών από 2 εκατ. ασφαλισμένους. Η κυβέρνηση, ανυποχώρητος θεατής, δρέπει τους καρπούς της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της. Και θα δρέψει κι άλλους.

Δείτε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).