ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2008

ΣΧΕΔΙΟ επιδρομής Νο2 - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 26/03/2008

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ δίνει το σήμα για νέες απο-ρυθμίσεις

4 Γροθιές στο Ασφαλιστικό

1 Τα κόμματα καταθέτουν την πρόταση για δημοψήφισμα
2 Ο Αλαβάνος στον Παπούλια: «Αντισυνταγματικό το Ασφαλιστικό»
3 ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ μεθαύριο στον Σιούφα, με τις υπογραφές
4 Τα μελανά σημεία που κρύβει ο νέος νόμος

-Ξεπούλημα ΔΕΚΟ
-Σύμπτυξη δήμων σε 500
-Εργασιακές σχέσεις στο Δημόσιο
-Συνταγματική αναθεώρηση (κενός στόχος)
-Χωροταξικός σχεδιασμός


Νέα φιλελεύθερη επιδρομή ετοιμάζει η κυβέρνηση μετά την αντι-ασφαλιστική μεταρρύθμιση. Το σχέδιο προβλέπει ξεπούλημα όσων ΔΕΚΟ απέμειναν υπό δημόσιο έλεγχο, ριζικές αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις, με αλλαγές ωραρίων σε Δημόσιο, τράπεζες κ.ά. Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση ψηφίζει σήμερα στο σύνολό του το αντι-ασφαλιστικό νομοσχέδιο, παρά τις αντιδράσεις που κορυφώνονται με συλλαλητήρια, με την κοινή από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης πρόταση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος, με τη σημερινή επίσκεψη Αλαβάνου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Δείτε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).