ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2008

ΜΕΤΩΠΙΚΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 12/03/2008

ΒΟΥΛΗ: Απόσυρση του νομοσχεδίου ζητούν όλα τα κόμματα

Αδιάλλακτη η κυβέρνηση, επισείει τον μπαμπούλα της επιστράτευσης

ΓΣΕΕ: 15 επιχειρήματα υπέρ της απόσυρσης
ΟΤΑ: Βουνά τα σκουπίδια
ΔΕΗ: Διακοπών συνέχεια, αύριο το πόρισμα Σανιδά


Τρία συλλαλητήρια σήμερα στο κέντρο της Αθήνας


Στα άκρα οδηγείται η αντιπαράθεση για το Ασφαλιστικό. Η κυβέρνηση προωθεί την ψήφιση του νομοσχεδίου με ταχύτατες διαδικασίες και απειλεί με κατασταλτικά μέτρα τους απεργούς, οι οποίοι πυκνώνουν τις κινητοποιήσεις. Την απόσυρση όλων των διατάξεων για να επέλθει κοινωνική ηρεμία ζητεί η ΓΣΕΕ και διοργανώνει νέα συλλαλητήρια και απεργίες. Αύριο επισκέπτεται τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Οι κυριότερες επιπτώσεις εντοπίζονται στην καθαριότητα, στην ηλεκτροδότηση και στις συγκοινωνίες (σήμερα και αύριο).


Ενας νεκρός και ένας τραυματίας στα βαρέα

Δείτε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).