ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2008

ΤΣΕΚΟΥΡΙ για το καλό μας! - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 06/03/2008

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: Χτύπημα σε 1 εκατ. εργαζομένους
"Ο Καραμανλής ανακάλυψε εκτεταμένο διάλογο με τους φορείς και εμφάνισε ως δίκαιο το νέο σύστημα"

Και καταιγίδα επιπτώσεων

Κίνδυνος μπλακ άουτ
Διακοπές παντού

Κλειστό 3η ημέρα το Χρηματιστήριο
Η κυβέρνηση κατά Γκαργκάνα

Και τα σκουπίδια στους δρόμους
από αύριο

Χτυπάει και την περίθαλψη

Καυτό 15θήμερο από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ
Εγκαταλείπει τα 2 από τα 3 προεκλογικά «δεν» ο Καραμανλής, ενώ με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο αυξάνει τα όρια ηλικίας και μειώνει τις (επικουρικές και πρόωρες) συντάξεις. Τα μεγαλύτερα θύματα των δραστικών περικοπών που ενέκρινε η κυβερνητική επιτρο πή είναι οι γυναίκες, οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, τα βαρέα και εκείνοι που συμπληρώνουν 35ετία. Για την υγειονομική περίθαλψη θα απαιτούνται 100 ένσημα στερώντας την έτσι από ευκαιριακά εργαζόμενους και μετανάστες.
Σύρραξη στη Βουλή για τα Λιμάνια - Ετοιμάζουν 400 προσλήψεις

Δείτε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).