ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

Ασφαλιστικό από Α ως Ω - ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 09/03/2008

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΕ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.
ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ,
ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Ερχεται κύμα περικοπών και στην περίθαλψη, με υπουργικές αποφάσεις

Παρά τις αντιδράσεις και εν μέσω απεργιακού κλοιού, η κυβέρνηση προωθεί με συνοπτικές διαδικασίες τις νέες ρυθμίσεις για το ασφαλιστικό. Αν και τα μέτρα θίγουν δικαιώματα 1,5 εκατ. πολιτών, με πρώτους στόχους τις εργαζόμενες μητέρες και τη γενιά των 40άρηδων, δεν αντιμετωπίζουν τα χρόνια προβλήματα του συστήματος, αλλά γίνονται για να κλείσουν ανοίγματα στον κρατικό προϋπολογισμό.

Δείτε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).