ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Κυριακή, 16 Μαρτίου 2008

Ομοβροντία στου κουφού την πόρτα... - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 15/03/2008

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: Στην τελική ευθεία η «μητέρα των μαχών», αλλά...

Αμετακίνητος στη θέση του, να ψηφιστεί το Ασφαλιστικό, εμφανίστηκε στις Βρυξέλλες ο Κ. Καραμανλής, παρά το γεγονός ότι η κυβέρνησή του δέχεται ομοβροντία αντιδράσεων από το σύνολο της κοινωνίας. Οι αντιδράσεις αυτές κορυφώνονται την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς στις ήδη απεργίες προστίθενται από τη Δευτέρα και κινητοποιήσεις άλλων εργαζομένων.

Δείτε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).