ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΜΑΤ και απεργοσπάστες - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 17/03/2008

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ απαγόρευση για συνέχιση της απεργίας στη ΔΕΗ

3 απεργοσπαστικοί μηχανισμοί και ένα... καρότο

1 Δικαστικές προσφυγές Τρ. της Ελλάδος, οδοκαθαριστές, ΔΕΗ
2 Κυβερνητικός συνδικαλισμός (ΠΟΠ/ΟΤΑ, ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ)
3 Διμοιρίες των ΜΑΤ στη χωματερή

Στα βαρέα οι οδοκαθαριστές
(αλλά χωρίς κουμπαρά τα Ταμεία τους)


Κάθε μέσον επιστρατεύει η κυβέρνηση, ώστε να σπάσει τις απεργίες, καθώς μπαίνουμε στην κρίσιμη εβδομάδα του Ασφαλιστικού. Δικαστικές προσφυγές (το δικαστήριο έκρινε παράνομη αργά χθες το βράδυ τη συνέχιση της απεργίας στη ΔΕΗ), αστυνομικές επιχειρήσεις και κυβερνητικός συνδικαλισμός αντικατέστησαν τον διάλογο. Η κυβερνητική επιχείρηση έχει στόχο να εμφανίζει τους απεργούς ως «εγκάθετους», «ρετιρέ» και προνομιούχους. Ωστόσο, αυτήν την εβδομάδα κατεβαίνουν και άλλοι κλάδοι σε απεργίες. Θερμό διήμερο Τετάρτη και Πέμπτη.

Δείτε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).