ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Κυριακή, 30 Μαρτίου 2008

8 ΣΤΟΥΣ 10 λένε «πάρτε το πίσω» - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 28/03/2008

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: Δύο γκάλοπ-χαστούκι στην κυβέρνηση

Οι 6 στους 10 νεοδημοκράτες

Οι νέοι από 18 έως 24 ετών και οι γυναίκες βάζουν τον χειρότερο βαθμό στην κυβέρνηση για το Ασφαλιστικό. Δύο νέες δημοσκοπήσεις (ALCO και Metron Analysis) για λογαριασμό της ΓΣΕΕ δείχνουν ότι οι πολίτες με συντριπτικά ποσοστά απορρίπτουν τις... ασφαληστρικές διατάξεις για τις επικουρικές, τις μητέρες με ανήλικο, τις ενοποιήσεις κ.ά. Τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βουλή η πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, το 78,5% των πολιτών ζητεί να αποσυρθεί το νομοσχέδιο - μεταξύ αυτών 6 στους 10 ψηφοφόροι της Ν.Δ.

ΣΥΝ: ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» - ΕΡΕΥΝΑ: ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΕΙΛΗ

Δείτε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).