ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2008

ΤΡΕΙΣ ΒΟΜΒΕΣ στο Ασφαλιστικό - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 21/03/2008

1 Δημοψήφισμα ζητεί σύσσωμη η αντιπολίτευση
2 Δικαστικές προσφυγές αρχίζουν τα Ταμεία
3 Παρέμβαση Τρισέ: Να μην υπαχθεί στο ΙΚΑ το Ταμείο της ΤτΕ

ΠΟΡΕΙΑ-ΜΑΜΟΥΘ


Πριν στεγνώσει το μελάνι του... ασφαληστρικού, αρχίζει η αμφισβήτησή του. Στον απόηχο της πιο μαζικής διαδήλωσης των τελευταίων χρόνων τα κόμματα (με πρωτοβουλία τού ΣΥΡΙΖΑ) και η ΓΣΕΕ ζητούν δημοψήφισμα, τα συνδικάτα ετοιμάζουν δικαστικές προσφυγές και νέες απεργίες ανά εντασσόμενο Ταμείο, ενώ παρεμβαίνει σφήνα και η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα.

Φοιτητές καταγγέλλουν στην «Ε»
Μας έριξαν πλαστικές σφαίρες

Εκτοξεύθηκαν εναντίον διαδηλωτών από διμοιρία των ΜΑΤ που δεν απειλούνταν. Χρησιμοποιούνται παράνομα, έωλο το νομικό καθεστώς για τις πλαστικές σφαίρες στην Ελλάδα, λένε νομικοί. «Μοιάζει με "τάπα" και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται», λέει ο αρχηγός της Αστυνομίας Β. Τσιατούρας.

Δείτε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).