ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2008

ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΥΝ τον Καραμανλή - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 27/03/2008

ΜΟΜΦΗ ΠΑΣΟΚ στο αντιλαϊκό πρόσωπο της κυβέρνησης


Η πρόταση μομφής από το ΠΑΣΟΚ για την κυβέρνηση, σε συνδυασμό με την πρόταση του ΣΥΝ για δημοψήφισμα, στριμώχνουν τον Κ. Καραμανλή και καθυστερεί η ψήφιση του Ασφαλιστικού. Παράλληλα, αναδεικνύει έναν ιδιότυπο «πόλεμο» μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ για την αντιπολιτευτική πρωτοκαθεδρία. Ειρωνικά σχολίασε ο Α. Αλαβάνος την πρόταση του ΠΑΣΟΚ, ενώ έμμεσα παρότρυνε τον Κ. Παπούλια να αναπέμψει το Ασφαλιστικό.

Δείτε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).