ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2008

Πόσα χάνουμε από τις επικουρικές - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 08/03/2008

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ Σοκ στους εργαζόμενους - Μετωπική με κυβέρνηση

* Εκθεμελιώνουν το δικαίωμα συνταξιοδότησης
* Στον αέρα και η περίθαλψη για ΔΕΚΟ-ΟΓΑ-επιστήμονες


Σοκ στους ασφαλισμένους προκαλούν οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου Πετραλιά. Εκτός από τα όρια ηλικίας που αυξάνουν και τις πρόωρες συντάξεις που μειώνονται, περικόπτονται δραστικά και όλες οι επικουρικές. «Παγώνουν» ακόμη και οι αποδοχές των ήδη συνταξιούχων. Στον αέρα και η περίθαλψη όσων αλλάζουν Ταμείο, ενώ εκθεμελιώνεται και το συνταξιοδοτικό δικαίωμα.

Δείτε περισσότερο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).