ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Κυριακή, 16 Μαρτίου 2008

Διπλάσιοι φόροι - μεγάλη ψαλίδα στα εισοδήματα - Το Βήμα, Κυριακή 16 Μαρτίου 2008

Ογδόντα ιδιωτικά αεροπλάνα και ελικόπτερα και 5.000 πισίνες αποκάλυψε η επεξεργασία 5,5 εκατ. φορολογικών δηλώσεων


Το άνοιγμα της ψαλίδας στα εισοδήματα που καταγράφεται τα τελευταία χρόνια στην ελληνική κοινωνία και ο διπλασιασμός της φορολογικής επιβάρυνσης στα νοικοκυριά αποτυπώνονται στα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών που αφορούν την επεξεργασία των φορολογικών δηλώσεων 5,5 εκατομμυρίων φορολογουμένων. Σύμφωνα με όσα αναγράφονται στις φορολογικές δηλώσεις του οικονομικού έτους 2006, ογδόντα Ελληνες διαθέτουν ιδιωτικά αεροπλάνα και ελικόπτερα (όσα τουλάχιστον είναι στο όνομά τους και όχι σε κάποια εταιρεία), 5.000 διαθέτουν πισίνα και περίπου 10.000 έχουν σκάφη αναψυχής μήκους άνω των 10 μέτρων.

Κ. ΣΙΩΜΟΠΟΥΛΟΣ

Δείτε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).