ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

ΔΙΠΛΗ ΠΡΕΣΑ στο Ασφαλιστικό - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 11/03/2008

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ από σήμερα η μάχη - Βιάζεται η κυβέρνηση

Ευνοούνται και άλλες αυθαιρεσίες

Η κυβέρνηση φέρνει σήμερα στη Βουλή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, αλλά οι ρυθμίσεις του δέχονται από παντού πυρά. Οι κινητοποιήσεις κλιμακώνονται, στελέχη του κρατικού μηχανισμού ανθίστανται, πολλοί κομματικοί και ορισμένοι βουλευτές εισηγούνται αλλαγές, κυρίως στα βαρέα, τη συνταξιοδότηση με 37 έτη και το 20% των επικουρικών. Η υλοποίηση του νόμου απαιτεί 73 υπουργικές αποφάσεις, που αφορούν τις αποδοχές, την υγειονομική περίθαλψη, τα δώρα, κάτι που παρέχει δυνατότητες και για νέες αυθαίρετες περικοπές στο μέλλον.

Τα παράδοξα
1 Η τριπλή προϋπόθεση:
Μητέρα 50 ετών με ανήλικο παιδί και 25 έτη εργασίας
2 73 υπουργικές αποφάσεις απαιτούνται για να εφαρμοσθεί ο νόμος - αν εφαρμοσθεί τελικά

Δείτε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).