ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Κυριακή, 2 Μαρτίου 2008

30 επιχειρήσεις ελέγχουν τα ράφια - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 01/03/2008

Αποκαλυπτικά στοιχεία για τη μονοπωλιακή - ολιγοπωλιακή διάρθρωση της αγοράς προκύπτουν από έρευνα του ΠΑΣΟΚ, η οποία είχε κατατεθεί και στη Βουλή από τον Γ. Παπανδρέου στη συζήτηση για την ακρίβεια. Σύμφωνα με την υπεύθυνη της έρευνας, κ. Λούκα Κατσέλη, η ελληνική αγορά «καρτελοποιείται» σε τουλάχιστον 23 κλάδους. Προτείνει Ανεξάρτητη Αρχή Μονοπωλίων, όπως σε Βρετανία και Γερμανία, για προληπτικές παρεμβάσεις στην αγορά.

Για να δείτε όλο το θέμα πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).