ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: 27/3/2008


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΡ. ΠΡΩΤ. 290109 ΑΘΗΝΑ,27.3.2008

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ Σ.Υ.Ε.Τ.Ε.
ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ OUTSOURCING

Συνάδελφοι,
Ο Κανονισμός Εργασίας αποτελεί δεσμευτικό κείμενο για τον Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. και για την Διοίκηση της Ε.Τ.Ε.. Δεν μπορεί κανείς να τον παραβιάζει ή να τον αγνοεί.
Οφείλει η Διοίκηση για πάγιες και διαρκείς ανάγκες της Τράπεζας σε προσωπικό να προσλαμβάνει μόνιμο προσωπικό ενταγμένο στον Κανονισμό Εργασίας.
Η Διοίκηση της Ε.Τ.Ε. αγνοώντας τον Κανονισμό Εργασίας προχωρεί σε προσλήψεις «ενοικιαζόμενου προσωπικού» και σε εξωτερίκευση εργασιών από μονάδες της Τράπεζας.
Ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. για να σταματήσει αυτήν την πολιτική που δημιουργεί τεράστια προβλήματα στα Ταμεία μας, στο Τ.Υ.Π.Ε.Τ. στις εργασιακές μας σχέσεις προσέφυγε με τον Νομικό του Σύμβουλο στην Επιθεώρηση Εργασίας στις 27.3.2008.
Η συζήτηση της προσφυγής του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα λόγω κωλύματος του υπεύθυνου της Επιθεώρησης Εργασίας και ορίστηκε να γίνει στις 3.4.2008 ώρα 10 π.μ.
Ο αγώνας του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. με νομικά και συνδικαλιστικά μέσα θα συνεχιστεί αταλάντευτα για να μην περάσουν τα σχέδια της Διοίκησης για ανατροπή των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.

Συσπειρωμένοι γύρω από τον Σ.Υ.Ε.Τ.Ε.
συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι την τελική Νίκη.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Γιαννακόπουλος Γιώργος Μότσιος



Για να δείτε την ανακοίνωση στο site του ΣΥΕΤΕ πατήστε πάνω στο τίτλο της καταχώρησης ή εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).