ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Τρίτη, 5 Αυγούστου 2008

Ευρω-ξεσηκωμός για την ακρίβεια - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 19/06/2008

Διαδήλωση κορυφής στις Βρυξέλλες, για μπαλώματα συζητούν οι «27»

Σε κλοιό σήμερα και η σύνοδος κορυφής

Για πρώτη φορά συλλαλητήριο απόψε στο Σύνταγμα για το καλάθι της νοικοκυράς


Προφυλαγμένοι από συρματοπλέγματα και εκατοντάδες αστυνομικούς, περικυκλωμένοι από χιλιάδες διαδηλωτές, που έφθασαν από όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρώπης, οι ηγέτες των «27» θα επιχειρήσουν να δώσουν κάποιες «ασπιρίνες» στους Ευρωπαίους που πλήττονται από την ακρίβεια. Τρακτέρ, φορτηγά, ακόμη και ταξί απέκλεισαν χθες το κέντρο των Βρυξελλών σ' έναν πρωτοφανή ευρω-ξεσηκωμό. Διαδήλωση το απόγευμα και στην Αθήνα κατά της ακρίβειας. Στη Θεσσαλονίκη οι αντιδράσεις θα πάρουν τη μορφή συναυλίας.

Δείτε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).