ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

SOS από 2 Ταμεία: «Καταρρέουμε...» - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 30/07/2008

ΟΑΕΕ και Επικουρικό Εθνικής δεν μπορούν να πληρώσουν συντάξεις

«Σε 4 μήνες πάμε για αναγκαστική μείωση συντάξεων»

Οι μεγαλόπνοες κυβερνητικές «μεταρρυθμίσεις» για ενοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων όχι μόνο δεν εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητά τους, αλλά τα οδηγούν σε οικονομική δυσπραγία, σε βαθμό που να μην μπορούν πλέον να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Υπό κατάρρευση βρίσκεται ήδη ο ΟΑΕΕ, είπε χθες ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕ στον Γ. Παπανδρέου και προέβλεψε ότι σε 4 μήνες θα νομοθετηθεί μείωση των συντάξεων. Διελκυστίνδα Αλογοσκούφη, Αράπογλου και εργαζομένων οδήγησε το άλλοτε κραταιό Επικουρικό των εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας να μην έχει να καταβάλει συντάξεις Αυγούστου.

Δείτε εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).