ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2009

Συμπαράσταση στην απεργία του σωματείου εργαζομένων της WIND

14 Ιουλ 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Aπεργία των εργαζομένων της WIND
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΙΜ HELLAS (Wind)
Αρ. Απόφασης Πρωτοδικείου Αθηνών 4348/2005
Τηλ.: 210 5100910 - Φαξ: 210 5100961 - http://www.pasetim.com/ - Ε-mail: symboulio@pasetim.com
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ
-- Να μην πωληθεί η Υπηρεσία Καταλόγου
και κανένα άλλο τμήμα
-- Να μην χαθεί ούτε μία θέση εργασίας
H Γενική Συνέλευση του πανελλαδικού επιχειρησιακού σωματείου εργαζομένων στην WIND στις 9/7 συζήτησε διεξοδικά και αποφάσισε τα εξής:
Να μην επιτρέψουμε την πώληση οποιουδήποτε τμήματος της WIND. Δεν υποθηκεύουμε το εργασιακό μας μέλλον στην εταιρία «ΜΕΛΛΟΝ ΓΚΡΟΥΠ» ή σε όποια άλλη τρίτη εταιρία επιχειρηθεί να πωληθεί η Υπηρεσία Καταλόγου, είτε άλλο τμήμα της WIND. Οι πωλήσεις τμημάτων σε εργολαβικές εταιρίες αποδεδειγμένα δημιουργούν πληθώρα προβλημάτων και δεν γίνονται για την βελτίωση των υπηρεσιών αλλά για την χειροτέρευση των μισθών και των εργασιακών δικαιωμάτων.
Να μην επιτρέψουμε την απώλεια θέσεων εργασίας. Είμαστε αντίθετοι στο αυθαίρετο, άδικο και απαξιωτικό εφεύρημα της «αρνητικής αξιολόγησης», που χρησιμοποιείται σαν πρόσχημα για τις απολύσεις.
Να μετατραπούν όλες οι συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου σε αορίστου, για να πάψουν οι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου να είναι εργαζόμενοι με ημερομηνία λήξης.
Να διεκδικήσουμε 100€ αύξηση για όλους στην Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση του 2009, σαν ελάχιστο ποσό που θα καλύψει στοιχειωδώς τις αυξημένες ανάγκες μας.
Να επιστραφούν με αναδρομικότητα από τον Απρίλιο οι διατακτικές (κουπόνια).

Για να διεκδικήσουμε τα δίκαια αιτήματά μας αποφασίσαμε:
24ωρη Πανελλαδική Απεργία για όλα τα τμήματα και όλους τους εργαζόμενους την ΤΡΙΤΗ 14 Ιουλίου 2009.
Απεργιακή Συγκέντρωση και Περιφρούρηση της απεργίας, την ίδια μέρα στις 8:00 π.μ., στο κτήριο της Λ. ΑΘΗΝΩΝ 104-106 (απέναντι από τα «Ελληνικά Χρηματιστήρια»).
Με ενότητα, δύναμη και αποφασιστικότητα. Με την αλληλεγγύη των υπόλοιπων σωματείων και εργαζομένων. Μπορούμε να αποτρέψουμε τα σχέδια της πώλησης τμημάτων που επιχειρεί η διοίκηση της WIND και να διεκδικήσουμε καλύτερους μισθούς και όρους εργασίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).