ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2009

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΝΕΒΑ


Το ποσό οικονομικής ενίσχυσης για την Κωνσταντίνα Κούνεβα από το Φόρουμ Νοικιασμένων Εργαζομένων έχει φτάσει τα 780 ευρώ. Την συμπαράστασή τους στον αγώνα που δίνει η ίδια αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο και την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των καθαριστριών έδειξαν έμπρακτα με τη συνεισφορά τους εργαζόμενοι από κάθε κλάδο.
Μεταξύ αυτών που πρόσφεραν χρήματα ήταν συνάδελφοι ενοικιαζόμενοι, εργαζόμενοι ΔΕΗ, τραπεζοϋπάλληλοι, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, συνταξιούχοι, δάσκαλοι, μαθητές, οικοδόμοι, δημοσιογράφοι. Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους στο Βιοχημικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία που προσέφεραν 190 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).