ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2008

Πανικός με καύσιμα και τρόφιμα - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 12/05/2008

Σκηνές κατοχής στα βενζινάδικα - Αρκετοί βρήκαν ευκαιρία για αισχροκέρδεια

Χειρόφρενο από το πρωί και στα ταξί

Παρέλυσε ο τόπος με την ολιγοήμερη απεργία των φορτηγών και των βυτιοφόρων, ενώ εμφανίστηκαν τα «σύνδρομα ντεπόζιτου και σουπερμάρκετ».

Επεισόδια στο Ηράκλειο (φωτ. αριστερά) με παραγωγούς, επεισόδια στα βενζινάδικα και ελλείψεις σε τρόφιμα. Η κυβέρνηση δίνει 5% σε φορτηγά και βυτιοφόρα και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για πρόσθετη αύξηση το φθινόπωρο. Οι ταξιτζήδες ζητούν ανάλογες ρυθμίσεις, χωρίς ταξί από το πρωί η Αθήνα.


Για περισσότερα δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).