ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2007

Διόρθωση σε άρθρο της Ελευθεροτυπίας (από noikiasmenoi-ergazomenoi.blogspot.com)

[Το παρακάτω κείμενο στείλαμε στη δημοσιογράφο Βασιλική Σιούτη της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία" για το άρθρο της "Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη blogspot.com" (δείτε: http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,id=19284720)]
Από: Νοικιασμένοι Εργαζόμενοι noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com
Προς: siouti@enet.gr
Ημερομηνία: 29 Δεκ 2007 5:18 μμ

Θέμα: Κείμενο Διόρθωσης από noikiasmenoi-ergazomenoi.blogspot.com

Προς την κυρία Βασιλική Σιούτη

Στις 23-12-2007 στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία δημοσιεύσατε ένα άρθρο με τίτλο "Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη
blogspot.com". Στο άρθρο σας αυτό αναφέρετε μεταξύ άλλων τα εξής:

"Ενα από τα μπλογκ που εμφανίστηκαν αμέσως μετά την απεργία για το ασφαλιστικό είναι το «Νοικιασμένοι Εργαζόμενοι» ( noikiasmenoi-ergazomenoi.blogspot.com), που έστησαν τα μέλη του «Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων με Παραχώρηση Εργασίας σε Τρίτους». Από τα πρώτα που μαθαίνει κανείς εκεί είναι ότι πολλά μέλη τους έχουν ξεκινήσει δικαστικό αγώνα κατά της Εθνικής Τράπεζας, η οποία τους απασχολεί «εδώ και αρκετά χρόνια ως νοικιασμένους». Ζητούν να αναγνωριστούν ως κανονικοί υπάλληλοί της και να προσληφθούν."

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το blog μας δεν έχει στηθεί από τα μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Υπαλλήλων με Παραχώρηση Εργασίας σε Τρίτους (ΠΑΣΥΠΕΤ), αλλά από μια ομάδα νοικιασμένων εργαζομένων. Όσες θέσεις του ΔΣ του Συλλόγου έχουμε δημοσιεύσει στο blog μας, τις σημειώνουμε με την ετικέτα "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΑΣΥΠΕΤ". Κείμενα που υπάρχουν με την ετικέτα "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ" εκφράζουν απόψεις της ομάδας μας. Επειδή δε θα θέλαμε να φανεί ότι τα όσα γράφουμε εξ ονόματός μας αποτελούν θέσεις του ΠΑΣΥΠΕΤ ζητάμε από εσάς να δημοσιευτεί η παρούσα διόρθωση. Για οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί μας μπορείτε να στείλετε email στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Η ομάδα διαχείρισης του blog http://noikiasmenoi-ergazomenoi.blogspot.com.
(Για να δείτε την απάντηση που λάβαμε κάντε κλικ στα ΣΧΟΛΙΑ στο τέλος του κειμένου)

2 σχόλια:

ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ - ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ είπε...

[Παρακάτω δημοσιεύουμε την απάντηση που λάβαμε από την κυρία Σιούτη]

Από Siouti Vassiliki
Προς Νοικιασμένοι Εργαζόμενοι
Ημερομηνία 31 Δεκ 2007 10:56 πμ
Θέμα Re: Κείμενο Διόρθωσης από noikiasmenoi-ergazomenoi.blogspot.com
Στάλθηκε-από enet.gr

Το αρχικό κείμενο έγραφε "μέλη" και ο γνωστός "δαίμων" το μετέτρεψε σε "τα μέλη" προσθέτοντας το άρθρο (προφανώς νόμισαν ότι το ξέχασα). Τώρα το είδα κι εγώ που μου το επισημάνατε. Δυστυχώς όμως υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα. Τέτοιου είδους διορθώσεις γίνονται στο αμέσως επόμενο φύλλο (για να έχουν και νόημα) κι εσείς μου στέλνετε την (ορθή) παρατήρησή σας μία εβδομάδα μετά. Το Σάββατο (πέρα από το ότι δεν εργαζόμαστε -σήμερα πήρα το μέιλ σας) η εφημερίδα έχει ήδη τυπωθεί. Τα Κυριακάτικα φύλλα κλείνουν την ύλη τους από την Παρασκευή το απόγευμα. Θα φροντίσουμε τουλάχιστον σε κάποιο επόμενο δημοσίευμα μας που θα αναφερθούμε στο σάιτ σας να γίνει η ορθή επανάληψη.

Σας ευχαριστώ

Βασιλική Σιούτη

Παπαδημητρίου Σταυρούλα είπε...

Ωραία δουλειά !!!!

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).