ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2009

Οδηγός Εργασιακών Δικαιωμάτων (ΚΕΠΕΑ - ΓΣΕΕ)

Κυκλοφόρησε από το ΚΕΠΕΑ - ΓΣΕΕ η 6η έκδοση του Οδηγού Εργασιακών Δικαιωμάτων με τίτλο "Γνωρίζω & Διεκδικώ τα Δικαιώματά μου - Συμμετέχω στο Συνδικάτο μου". Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΚΕΠΕΑ, οι προηγούμενες εκδόσεις του Οδηγού εξαντλήθηκαν πολύ γρήγορα, γι' αυτό προχώρησαν στην έκτη ανανεωμένη έκδοσή του προκειμένου να φθάσει αν είναι δυνατόν σε όλους τους εργαζόμενους, αλλά και στους συνδικαλιστικούς φορείς, έτσι ώστε να γνωρίσουν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους.

Ο Οδηγός Εργασιακών Δικαιωμάτων (6η έκδοση) διανέμεται Δωρεάν από τα Γραφεία της ΓΣΕΕ, του ΚΕΠΕΑ, των Ομοσπονδιών και των Εργατικών Κέντρων όλης της Χώρας.

Κατεβάστε τον Οδηγό Εργασιακών Δικαιωμάτων σε μορφή PDF πατώντας εδώ

Ξεφυλλίστε online τον εργασιακό οδηγό πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).