ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2008

Η απεργία της 21ης Οκτωβρίου στα μέσα μεταφοράς

17/10/2008
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ 21/10/08

Συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις και οι εξορμήσεις της ΓΣΕΕ, των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών για την ενημέρωση και συμμετοχή όλων των εργαζομένων στην 24ωρη Γενική Απεργία της ΤΡΙΤΗΣ 21/10/08 με κεντρικό σύνθημα:

«ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ»

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα απεργιακή συγκέντρωση στις 11.00 το πρωί στο Πεδίο Αρεως και στους χώρους που έχουν προσδιορίσει τα Εργατικά Κέντρα στην περιφέρεια.

Στη γενική απεργία θα πάρουν μέρος όλοι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού, του δημόσιου τομέα και των ΔΕΚΟ με καθολική συμμετοχή.

Οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς (για τη διευκόλυνση των διαδηλωτών) θα συμμετέχουν στην Απεργία ως εξής:

ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ, ΗΛΠΑΠ, ΤΡΑΜ: από έναρξη βάρδιας – 09:00π.μ και από 21:00 – λήξη βάρδιας

ΕΘΕΛ: έναρξη βάρδιας έως 08:00π.μ και από 18:00 έως λήξη βάρδιας

ΟΣΕ και Προαστιακός πραγματοποιούν 24ωρη απεργία.

Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν και εντείνουν τις αντιδράσεις και τις κινητοποιήσεις για να αποκρούσουν την άδικη, αντικοινωνική και αντεργατική πολιτική λιτότητας και φόρων για τους εργαζόμενους και προνομίων για τους τραπεζίτες.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).