ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

Φραπεδάκι παρnγοριάς κατά ακρίβειας - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 30/05/2008

Άγονη η συνάντηση Φώλια με 45 επιχειρηματίες για μείωση τιμών

Τα 7... νέα μέτρα

1. Συντονισμός υπουργείων Ανάπτυξης-Αγρ. Ανάπτυξης για εφοδιασμό της αγοράς
2. Δίγραμμες επιταγές σε παραγωγούς νωπών
3. Ενημέρωση ΥΠΑΝ από τελωνεία για τιμολόγια εισαγωγής
4. Αναγραφή εκπτώσεων στα τιμολόγια
5. Αναγραφή τιμών στα δελτία αποστολής
6. Επικόλληση τιμής σε κάθε συσκευασμένο προϊόν
7. Αναγραφή τιμής μονάδας μέτρησης

και τα 2 που ξεχάστηκαν
1. Δημοσίευση της λίστας εταιρειών με αδικαιολόγητα ακριβές τιμές
2. Σώμα ελεγκτών


«Φραπέ παρηγοριάς» κέρασε χθες η Νεστλέ την κυβέρνηση. Το ίδιο έκανε προχθές και ο Βγενόπουλος με το γάλα και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Η κυβέρνηση διά του Φώλια παραδέχεται ότι τα μέτρα δεν θα έχουν αποτέλεσμα. Ετσι προστρέχει στους προμηθευτές για «συμφωνίες κυρίων», άγνωστο με τι ανταλλάγματα, επικαλούμενη κοινωνική ευθύνη των επιχειρήσεων. Οσο για τα μέτρα, τα κουτσούρεψε, εξαιρώντας τη δημοσίευση της λίστας των ακριβών εταιρειών.

Δείτε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).