ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

Τρέχουν πίσω από τους «ληστές» - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 28/05/2008

Μετά τα 41 και νέα μέτρα αμφίβολης απόδοσης ετοιμάζει η κυβέρνηση

Τα νέα μέτρα
1. Σώμα Ελεγκτών Αγορανομικού Κώδικα
2. Μητρώο παραγωγών φρούτων-λαχανικών
3. Υποχρεωτική η αναγραφή τιμών στα ράφια
4. Σύγκριση τιμών πολυεθνικών σε Ελλάδα-εξωτερικό

4,6% ο πληθωρισμός


Και νέα μέτρα κατά της ακρίβειας, μετά τα 41 του υπουργού Ανάπτυξης που δεν απέδωσαν, επιχειρεί να πάρει η κυβέρνηση τρέχοντας πίσω από την ουρά των κερδοσκόπων. Οι ληστές της αγοράς θησαυρίζουν στον χώρο των τροφίμων, η Επιτροπή Ανταγωνισμού θυμίζει ότι τίποτε δεν έγινε για τα καύσιμα και το ΠΑΣΟΚ ζητεί μείωση τιμολογίων των ΔΕΚΟ.

Δείτε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).