ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Κυριακή, 8 Ιουνίου 2008

Μισθοί-τιμές σε 8 πόλεις της Ε.Ε. - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 17/05/2008

ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ «Ε» ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣΤΙΓΑΗ ευρωπαϊκή μάστιγα της ακρίβειας χτυπάει την καρδιά της Ελλάδας. Ενα λίτρο γάλα ξεκινάει από 0,62 ευρώ στις Βρυξέλλες και φθάνει το 1,85 ευρώ στο Παρίσι, ενώ στην Αθήνα πωλείται 1,36 -αν και έχουμε τον χαμηλότερο βασικό μισθό μεταξύ οκτώ πόλεων της Ε.Ε.

Δείτε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).