ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Σάββατο, 7 Ιουνίου 2008

Τρόμαξε η κυβέρνηση - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 13/05/2008

Ξαφνικό ενδιαφέρον Μπέζα και Πετραλιά για τα αιτήματα των απεργών

Ακόμη ουρές, αλλά και ελλείψεις στα τρόφιμα

Περίμενε να προκληθεί αναταραχή με τις ελλείψεις σε καύσιμα, σε τρόφιμα και πανικός των καταναλωτών για να αποφασίσει να... τρομάξει η κυβέρνηση και να προαναγγείλει, μερική έστω, ικανοποίηση αιτημάτων των αυτοκινητιστών. Θέμα απελευθέρωσης των κλειστών επαγγελμάτων θέτουν Κυρ. Μητσοτάκης και ΕΒΕΑ. «Οχι» Παπανδρέου στην επίταξη. Πολλά αιτήματα των αυτοκινητιστών είναι δίκαια, λέει ο Αλ. Αλαβάνος.

ΑΠΟΨΕΙΣ
Τρέχει και δεν φτάνει

Δείτε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).