ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Κυριακή, 29 Ιουνίου 2008

Στοιχεία-σοκ για την ακρίβεια - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 03/06/2008

Τα σούπερ μάρκετ γύρισαν την πλάτη στον Φώλια - «Εχουμε μικρά περιθώρια κέρδους»!

Eurostat
2η ακριβότερη στα λαχανικά η Ελλάδα στην ευρωζώνη
5η στα τρόφιμα


Ερευνα VPRC
1 στους 10 με πρόβλημα να πληρώσει το νοίκι
4 στους 10 δεν μπορούν να κάνουν διακοπές
2 στους 10 με δυσκολία αποπληρωμής καρτών

Αυξήσεις για ΔΕΗ ζητάει τώρα ο Αθανασόπουλος

Γκάλοπ GPO
79% λάθος πολιτική από την κυβέρνηση

Καταιγισμός στοιχείων από Eurostat, ισολογισμοί επιχειρήσεων και έρευνες της κοινής γνώμης δείχνουν ότι η Ελλάδα και οι Ελληνες καταναλωτές δέχτηκαν το μεγαλύτερο πληθωριστικό σοκ από όλους τους Ευρωπαίους. Οι τελευταίοι έλαβαν μόνον... ασπιρίνες από το Eurogroup. Μπαλάκι μεταξύ Φώλια, προμηθευτών και σούπερ μάρκετ, χθες, οι ασήμαντες μειώσεις τιμών που προτείνονται.

Δείτε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).