ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Τετάρτη, 30 Απριλίου 2008

Πρωτομαγιά: Ω, τι κόσμος μπαμπά! - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 30/04/2008

Παγκόσμια οργή για τη διευρυνόμενη ανισότητα, απότοκο του νεοφιλελευθερισμού

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
«Ακραία κρίση» με την έλλειψη τροφίμων. Κρίσιμες οι επόμενες εβδομάδες κατά τον ΟΗΕ που κινητοποιεί 27 οργανώσεις του

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Θερίζει η ακρίβεια, μειώνει συντάξεις το Ασφαλιστικό, ενώ η ανεργία καλά κρατεί. Μόνιμα θύματα 4 εκατομμύρια εργαζόμενοι


Στα πρόθυρα επισιτιστικής κρίσης βρίσκει εκατομμύρια η εφετινή Πρωτομαγιά. Η απληστία των ισχυρών οδηγεί στην πείνα και στον θάνατο. Στην Ελλάδα συνεχείς οι επιθέσεις στα δικαιώματα των εργαζομένων. Εργασία-λάστιχο και φορολογικά μέτρα επιδεινώνουν τη θέση τους.

ΑΠΟΨΕΙΣ
Η εξέγερση δεν θα αργήσει


Δείτε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).