ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Τρίτη, 15 Απριλίου 2008

Ο πόλεμος της πείνας - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 15/04/2008

ΟΗΕ: Εγκλημα κατά της ανθρωπότητας η μαζική παραγωγή βιοκαυσίμων

57% πάνω τα τρόφιμα σ' ένα χρόνο

Οργή φτωχών σε 33 χώρες

Μισέλ Μπαρνιέ

υπουργός Γεωργίας της Γαλλίας
"Δεν πρέπει να αφήσουμε τα τρόφιμα στο έλεος της αγοράς και των κερδοσκόπων"

«Πεινάμε», φωνάζουν πάνω από 850 εκατομμύρια κάτοικοι του πλανήτη και η πείνα φέρνει βία σε δεκάδες χώρες στην Ασία, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική. Τα βιοκαύσιμα και οι ανεξέλεγκτες κερδοσκοπικές δυνάμεις της αγοράς τροφοδοτούν την «οργή των φτωχών» και τις εκτιμήσεις για «βιβλική καταστροφή». Ο πόλεμος της πείνας δεν είναι μακριά...

Δείτε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).