ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2008

«Δεν αντέχουμε κ. Καραμανλή» - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 25/08/2008

ΓΣΕΕ: Ούτε να το σκεφτείτε ότι θα επιβαρυνθούμε κι άλλο με φόρους...

Στο μέγαρο Μαξίμου πάει σήμερα η εργατική τάξη (ΓΣΕΕ) και απαιτεί από τον πρωθυπουργό: «Δεν αντέχουμε, κ. Καραμανλή, νέους φόρους και περικοπές μισθών». Στα τελευταία 4 χρόνια η συνεισφορά μισθωτών και συνταξιούχων στο σύνολο των φόρων εκτοξεύτηκε στο 50,1% (από 43% το 2004). Τρία φοροσενάρια, στο τραπέζι του πρωθυπουργού.


Δείτε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).