ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" & "ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Για κάθε καταχώρηση στην οποία ο τίτλος δεν ακολουθείται από κείμενο, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην παραπομπή.

Κυριακή 27 Ιουλίου 2008

Νάρκη στο 48ωρο, Δουλειά ώς 65 ώρες - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 11/06/2008

Το Συμβούλιο Υπουργών της Ε.Ε. υιοθέτησε τη βρετανική πρόταση για ευελιξία


Ανατρέπεται το ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο

Η Πετραλιά «συμφώνησε» με αποχή από την ψηφοφορία


Βρετανία και Ευρωπαϊκή Επιτροπή με ελληνική συναίνεση βάζουν ταφόπλακα στο ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο. Οι υπουργοί Απασχόλησης της Ε.Ε. συμφώνησαν στην κατάργηση του 48ώρου, ανοίγοντας την πόρτα για εβδομάδα εργασίας μέχρι και 65 ωρών! Από το «κοινωνικό ντάμπινγκ» του Σάββα Τσιτουρίδη, η Ν.Δ. πέρασε στην «αποχή» της κ. Πετραλιά. Αντιδρούν τα ευρωπαϊκά συνδικάτα, για «σημαντική πρόοδο» μιλά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, κάνοντας νόμο το δίκιο της επιχείρησης και της «flexicurity».

Δείτε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας κείμενα στο noikiasmenoi.ergazomenoi@gmail.com για ό,τι θέλετε να συζητηθεί, να μάθετε, να προσφέρετε ενημέρωση για θέματα που μας αφορούν. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να σχολιάσετε, κάνοντας κλικ στη λέξη “σχόλια” ή “ανάρτηση σχολίου” στο τέλος του κειμένου. Δείτε με τον ίδιο τρόπο, αν υπάρχουν σε κείμενο, άλλα σχόλια. Βοηθήστε μας με κείμενά σας να καταγράψουμε τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου δουλεύουν νοικιασμένοι εργαζόμενοι (π.χ. εταιρία, τομέα, διεύθυνση, αριθμό εργαζόμενων νοικιασμένων και μη, κτλ).